Над 30 души пострадаха вчера при серия от три тежки

...
Над 30 души пострадаха вчера при серия от три тежки
Коментари Харесай

Пострадалите в катастрофите на Тракия се възстановяват бавно

Над 30 души пострадаха през вчерашния ден при серия от три тежки пътни случая на автомагистрала „ Тракия ”. Вследствие на понижена видимост в региона на Ихтиман катастрофираха над 40 автомобила.

Ранените бяха превозени с 14 коли за спешна помощ на столичната Спешна помощ. Към момента те са настанени в разнообразни лечебни заведения в София.

Над 30 са ранените на " Тракия ", има с заплаха за живота (СНИМКИ/ВИДЕО)

Четирима души остават в " Пирогов " след злополуката на автомагистрала " Тракия " през вчерашния ден, като жена на 80 години е с заплаха за живота. Тя е настанена на командно дишане в Клиниката по интензивно лекуване в болничното заведение.
 
Най-малкият пациент, който е двегодишно дете, се чака да бъде изписан на следващия ден. 16-годишната му майка също остава в болничното заведение, само че като негов компаньон, оповестиха медици от лечебното заведение тази заран.
 
Общо 7 души са постъпили в " Пирогов " след злополуката, като трима към този момент са освободени.

За няколко часа шефът на АПИ смени тезите какво е предизвикало злополуките на " Тракия "
 
12 души, потърпевши при серията от произшествия, не престават да лежат в столичната болница " Св. Анна ", трима са с заплаха за живота. Това заяви тази заран изпълнителният шеф на лечебното заведение доктор Славчо Близнаков.
 
Какви са аргументите за тежките произшествия на автомагистрала " Тракия "?

Той добави, че петима от потърпевшите следва да бъдат оперирани, а двете деца от сръбски генезис, които през вчерашния ден бяха признати, към този момент са изписани и превозени към родината си.

Пациенти в сериозно положение в болничното заведение няма. По тематиката Възстановиха придвижването по Автомагистрала " Тракия " край Ихтиман (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР