Над 30 доброволци се включиха в издирването на 77-годишна жена

...
Над 30 доброволци се включиха в издирването на 77-годишна жена
Коментари Харесай

Под дърво и камък: 30 души безуспешно издирват изчезналата край Чепеларе пенсионерка

Над 30 доброволци се включиха в издирването на 77-годишна жена от Чепеларе, която второ денонощие е в неопределеност. За последно тя е видяна в региона на писта „ Мечи Чал ” .

“От междинна станция нагоре е сняг, горе на върха е към 30 сантиметра и нагоре. Нощно време температурите падат доста, доста ниско ”, сподели Стефан Владев от ПСС- Чепеларе. “С всеки ден все по-голям периметър обгръщаме и все по-широкото - по този начин разпострираме нашите старания. Радваме се доста, че се включиха доста жители тази заран ”, сподели гл. контрольор Милован Давидов, шеф на РУ-Чепеларе. 

В издирването е включено и следово куче .

Дъщеря й – Донка Кимчева, изясни, че дамата има увреждане на краткотрайната памет и страхова невроза. “Не познава региона. Дребничка е. Тя е ниска, към метър и 50, слаба жена е. Тя дори тогава се е облякла като за разходка в града, а не като за вървене в планината ” , споделя още дъщерята на Елена.

За последно тя е забелязана в пощата на Чепеларе, където отишла да си вземе пенсията. След това дамата очевидно е решила да се разноски.

" Прибрах се към 14.00 ч. от работа. Видях, че я няма и й се обадих. Каза ми, че се намира в гора, покрай река и ми затвори . Отидох в полицията, пуснахме известие и в обществените мрежи. След това мой прочут ми сподели, че е я е видял на изхода на града в посока Смолян. Към 17.00 ч. още веднъж съумях да се свържа с нея. Каза, че не е доста добре и затвори ”, описа Христо Пасков, наследник на търсената жена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР