Над 30 000 гости се очакват да пристигнат в Благоевград

...
Над 30 000 гости се очакват да пристигнат в Благоевград
Коментари Харесай

Благоевград очаква 30 000 гости за Франкофоли

Над 30 000 посетители се чакат да дойдат в Благоевград за фестивала „ Франкофоли ", който стартира на следващия ден, а местата в хотелите и квартирите в града от дълго време са заети. Резервации има направени и в прилежащи общини като Банско, Сапарева баня, Разлог и Дупница.

Благоевград

В хотел, който се намира на 2 километра от Благоевград, всички стаи са резервирани още предходната година. Там ще бъдат настанени и част от участниците в двете фестивални вечери.
Димитър Михов, шеф на хотел: Ние още веднъж сме се погрижили за тяхното положително посрещане, с обичайната локална кухня, български виновност и ще са надяваме да останат още веднъж удовлетворени.
Фестивалът „ Франкофоли " е определян като мегасъбитието на годината от жителите на Благоевград.
Градът се цялостни, всички хотели са заети, когато излизаш след самия фестивал не можеш да намериш места по заведенията, тъй че аз мисля, че в този аспект има голяма изгода за Благоевград, естествено и за бизнеса, приказваме за комерсиалните обекти, също мисля, че има огромен триумф. Това е един прекрасен фестивал за Благоевград, тъй като прави града по-колоритен, усилва неговия имидж и като цяло за хората в града да се откъснат от тяхното всекидневие и да се веселят малко повече.
За гостите на Благоевград, които не са съумели да запазят места за нощувки, ще бъде обособено място за туристически палатки. То ще се намира над езерото в парк „ Бачиново ", ще е ситуирано на повърхност към 2 дка и ще бъде изцяло гратис за хората, избрали този метод да съпреживеят фестивала. Помислено е и за сигурността им, защото в самия парк защитата е денонощна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР