Над 30 000 гости събра столицата на бирата - Стара

...
Над 30 000 гости събра столицата на бирата - Стара
Коментари Харесай

Над 30 000 гости събра столицата на бирата – Стара Загора в рамките на Beerфестът 2022

Над 30 000 посетители събра столицата на бирата - Стара Загора в границите на седмото издание на Beerфестът. И тази година фестивалът даде опция на жителите от града на липите и гостите от цялата страна да споделят доста страсти и положително въодушевление по време на 5-дневния музикален маратон в парк „ Загорка ".

Освен обичайния за града празник на пивото и хубавата музика, посетителите станаха част и от честването на 120-годишния празник на емблематичната пивоварна - ЗАГОРКА. Още през първата вечер, гостите се оказаха в епицентъра на празника на компанията и оставиха своите пожелания върху картички за рожден ден в специфичен юбилеен ъгъл, а с цел да бъде настроението оптимално ЗАГОРКА предложи и особено лимитирано наливно „ Юбилейно " питие, налично извънредно за старозагорци и гостите на града в границите на 5-дневното събитие.

Новото предложение се оказа измежду любимците от богатото портфолио на компанията с 6 075 употребявани чаши бира, а с помощта на самодейността Загорка Зелен Фонд, с част от приходите компанията ще поддържа локална идея, която ще облагороди района на Стара Загора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР