Над 30 000 глоби за неправилно паркиране в столицата е

...
Над 30 000 глоби за неправилно паркиране в столицата е
Коментари Харесай

Глобите от ЦГМ за паркиране се виждат веднага при данъците и в НАП

Над 30 000 санкции за погрешно паркиране в столицата е наложил Центърът за градска подвижност (ЦГМ) за първите шест месеца на тази година. Това се оказа нова съвременна, модерна и елекронна изненада, обезпечена от Столична община за жители и посетители на столицата.

Глобите, наложени от ЦГМ за погрешно паркиране могат да се видят незабавно от притежателите на МПС-та в общинската данъчна система още в деня на нарушаването. Това оповестиха от Московска 33 за улеснението на нарушителите, които редвно се оправдават, че са жертви на ЦГМ или не разбрали, че са в нарушаване.

Всеки може да направи инспекция за наложени от ЦГМ наказания на електронната страница, на която се демонстрират и дължимите локални налози и такси , изясняват от Столична община. А на идващия ден наложената глоба ще е забележима и в системата на Национална агенция за приходите.

Новата електронна услуга е обезпечена със взаимните старания на Столична община, ЦГМ и " Информационно обслужване ". Инспекторите ще постановат наказания, откакто номерът на погрешно паркирания автомобил бъде сниман и електронно разпознат. Няма ръчно въвеждане на данните на МПС-то, тъй че да се избегне опция за човешка неточност. Плащането на санкциите може да става онлайн през уеб страницата на Столична община посредством банкови и други финансови институции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР