Над 3 милиона човека са гледали интервюто на президента на

...
Над 3 милиона човека са гледали интервюто на президента на
Коментари Харесай

Над 3 милиона гледат интервюто с Путин след Хелзинки

Над 3 милиона индивида са гледали изявлението на президента на Русия Владимир Путин с американския публицист Крис Уолъс по телевизионния канал Fox News, оповестява Mediaite.

Отбелязва се, че диалогът на съветския водач с Уолъс, който е бил предаван в 18 часа локално време, е бил гледан от 3.1 милиона индивида.

Освен това, изявлението с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, което е било показано три часа по-късно, е било гледано от 3.9 милиона индивида.

По-рано Путин даде за Fox News изявление, в което бяха повдигнати тематиките за връзките на Русия и Съединени американски щати, включително за съкращаването на стратегическите настъпателни въоръжения, НАТО и следствието на ``намесата`` в американските избори.
Владимир Путин отговори на въпроси на журналиста, водещ на телевизионния канал Fox News Крис Уолъс. Интервюто се организира на 16 юли в Хелзинки, Финландия. Припомняме, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че избира да не назовава Русия ``противник``. съобщи той в изявление за телевизионния канал Fox News. ``Да се разбираме с Русия е нещо положително, не е неприятно … те имат мощна войска, само че стопанската система им е доста по-малка от китайската и даже не желая да употребявам думата ``враг``, можем да работим дружно. Всички могат да се схващат и да живеят в мир ``, сподели още Тръмп.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР