Над 3 килограма кокаин са задържали спецполицаи при опит за

...
Над 3 килограма кокаин са задържали спецполицаи при опит за
Коментари Харесай

АКЦИЯ: Конфискуваха висококачествен кокаин за 93 000 евро

Над 3 кг кокаин са задържали спецполицаи при опит за продажба в Свиленград. Сделката е била на стойност 93 хиляди евро, а търговците са били трима.

Групата е следена повече от четири месеца. За залавянето им са употребявани специфични разследващи средства. Участвал е и чиновник на ГДБОП, който е бил под прикритие.

Именно той е осъществил договорката с тях за над 3 кг първокачествен кокаин в региона на село Левка. Тримата са от Ботевград и Свиленград. Разпространявали са опиати на територията на цялата страна.

Били са „ изключително параноично мнителни” и непрекъснато са сменяли изискванията, описаха проверяващите. Двама от тях са престъпно проявени и осъждани, единият е с чисто правосъдно минало. При претърсвания са открити и конфискувани мобилни телефони, към 20 000 лв., електрона везна, преносим компютър и други движимости, които имат отношение към случая.

Търсят се още съпричастни към групата, само че към този миг такива не са открити. Задържаните остават за непрекъснато в ареста. Повдигнати са им обвинявания за разпространяване на опиати.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР