Над 3 000 лева бяха събрани по време на благотворителна

...
Над 3 000 лева бяха събрани по време на благотворителна
Коментари Харесай

В Благоевград: На футболен мач между общински съветници и журналисти събраха над 3000 лв. за Радост

Над 3 000 лв. бяха събрани по време на благотворителна футболна среща, която сплоти общинските съветници в Благоевград и публицисти от районни и национални медии, притежател на компания за строителни материали и жители.

Спортното събитие се организира в зала „ Скаптопара “, като на терена двата тима демонстрираха забележителни спортни умения и най-много почтена игра.

Победител в мача стана тим „ Общински съвет “ със сериозна голова разлика. Резултатът остана без значение за всички, тъй като това, което беше най-важното и за двата тима е да се помогне на Радост, която се бори с тежко заболяване.

Всички на терена, а и по трибуните се сплотиха към това, че би трябвало да бъдем съпричастни, положителни, да бъдем хора и да помогнем най-малко малко на едно дете в битката му с подлата болест.

И двата тима – този на общинските съветници и на публицистите, имаха мощна поддръжка от свои сътрудници, които не спираха да приветстват, когато имаше точни попадения във вратарските порти!

С футболната среща локалните политици и публицистите дадоха добър образец и демонстрираха, че обединяването е допустимо, когато идеята е за спасяването на един човешки живот.

Каузата за набиране на средства за Радост Жечкова остава отворена, като за постъпили нови дарения от страна на общински съветници, ще продължим да осведомяваме, а в прикачения линк може се запознаете с акцията и банковите сметки за превод на средства, нужни за лекуването на младото момиче.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР