Над 3 000 абонати са подписали договор "Лоялен клиент" с

...
Над 3 000 абонати са подписали договор "Лоялен клиент" с
Коментари Харесай

Над 3 000 абонати са подписали договор Лоялен клиент с Топлофикация Перник

Над 3 000 клиенти са подписали контракт "Лоялен клиент " с локалната "Топлофикация ", заяви изпълнителният шеф на сдружението Любомир Спасов, представен от Българска телеграфна агенция.

Контрактът планува сумите за парно и топла вода да се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база ползване на топлинна сила от миналата година.

Отпада ежемесечната 5-процентната отстъпка, която до момента жителите с контракт "Лоялен клиент " получаваха при погасяване на отговорностите в период. Те ще употребяват отстъпка от 30 % от първата и 11-тата вноска. С 10 на 100 по-малко ще заплати и всеки клиент, който издължи едновременно всички 11 вноски.

Преподписването на договорите "Лоялен клиент " ще продължи до края на октомври. От изискванията на договора може да се възползва всеки постоянен длъжник, също и клиентите със подписано съглашение за разсрочване на старите отговорности. Договорите са годни до 31 август следващата година.

Договорът "Лоялен клиент " бе въведен за първи път в Перник през 2015г. при цена на отоплението 1 лева./кв.м жилищна повърхност и 15 лева месечно за топла вода, без значение от потреблението. Тогава в града бе регистриран пик в интереса към централното парно отопление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР