Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент ...

Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент

Над 570 000 касови бележки от Врачанско участват в лотарията на НАП

Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този миг за присъединяване в конкуренцията за 50 000 лева, огромната премия във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите. Фискалните бонове, записани в играта до в този момент, са на обща стойност 388 млн. лева, а приблизително един участник записва по към 370 касови бележки. Тегленето на огромната премия ще бъде на 10 декември 2018 година, малко преди 9,00 ч., онлайн в ефира на bTV.
За област Враца от началото на играта са регистрирани общо 570 030 броя касови бележки, като 23 260 от тях са от ПОС устройство. Средният брой касови бележки на един консуматор е 360. Общата стойност на записаните фискални бонове в региона е близо 8.2 млн.лв.
Лотарията с касови бележки доби известност и в обществената мрежа Facebook. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 5800 почитатели и 5350 лайкове от регистрирани консуматори. Над ¼ от почитателите на Лотарията във Facebook са от столицата, а 75% - са дами.
Следващата седмична премия ще бъде изтеглена на 19 ноември в утринния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов лаптоп с впечатляващи индикатори.
В данъчната томбола имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

Източник: bulnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg