Над 250 хил. битови клиенти на ЧЕЗ предпочитат да плащат

...
Над 250 хил. битови клиенти на ЧЕЗ предпочитат да плащат
Коментари Харесай

Около 17% от абонатите на ЧЕЗ плащат сметките безкасово

Над 250 хиляди битови клиенти на ЧЕЗ избират да заплащат безкасово сметките си за електрическа енергия. Те употребяват банките, интернет, терминални устройства или мобилния си телефон, като най-предпочитаните способи за безкасово разплащане са по интернет и директния дебит на банките. Това демонстрират данните на най-голямото електроразпределително сдружение, което обслужва Западна България.

Броят на осъществените безкасови транзакции за интервала януари – март е 752 хиляди, с което доближи 17% от общия брой заплащания през тези месеци. От тях 281 хиляди заплащания са осъществени по банков път. За първото тримесечие на тази година се записва и растеж от 14% при интернет заплащанията – над 468 хиляди, по отношение на същия интервал на предходната 2017 година

Безкасовите способи на заплащане икономисват време и старания на потребителите и ги вършат самостоятелни от мястото и работното време на касите. През последните години стабилно нараства броят на клиентите на ЧЕЗ, които избират да бъдат обслужвани от разстояние, показва компанията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР