Над 25 000 проверки са направени във всяка една от

...
Над 25 000 проверки са направени във всяка една от
Коментари Харесай

За 7 месеца почти във всяка структура на земеделското министерство са намерени нарушения, каза Иван Иванов

Над 25 000 инспекции са направени във всяка една от структурите на земеделското министерство като п очти във всеки бранш са открити са нарушавания. Това сподели земеделският министър в оставка Иван Иванов пред Българска национална телевизия.

По думите му е имало лежерност в работата на тези структури .

" Служителите от Българската организация по храните получават 20% по-висока заплата и освен те ", сподели Иванов и добави, че когато са стимулирани с по-високо заплащане, резултатите са по-добри .
 Съдът върна Евролаб 2011 в Граничен контролно-пропусквателен пункт Обновена
Съдът върна Евролаб 2011 в Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево "

Това се постанова поради незаконосъобразни дейности на БАБХ

" Рискове постоянно има, може и да се остави казусът с " Капитан Андреево ", само че всичко ще зависи от новия кабинет. Ние за 7 месеца съвсем във всяка конструкция намирахме нарушавания . Когато ги мотивирахме с по-високи заплати, нещата се пооправиха ", счита Иванов.

" Имаме решения на Върховен административен съд и това какво ще се случи оттук насетне е в ръцете на бъдещето държавно управление. Трудно мога да разясня правосъдното решение, само че хвърлихме доста труд . Усилията бяха ориентирани към връщане на страната в този бранш, сподели Иванов.
 Митничари откриха 10 кг марихуана в газова бутилка на
Митничари откриха 10 кг марихуана в газова бутилка на " Капитан Андреево "

Стойността на опиата се пресмята на 40 720 лв.

Той даде образец с инспекции в животновъдни обекти, където са направени към 1 400 по разнообразни сигнали. За страдание 30 % от тях се оказват с много тежки нарушавания , изясни министър Иванов.

Ангажимент на служебния кабинет ще бъде каква политика ще организира във връзка с държавния надзор, акцентира Иванов.

" Контролната активност, която ние засилихме, даде своя резултат - освен във връзка с БАБХ, само че и на Държавна фирма Земеделие и Изпълнителна организация по горите ".

Министерството на земеделието е единственото, което се ръководи със разбъркан екип сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната ", изясни той и даде образец, че в съдружното съглашение е записано, че БАБХ би трябвало да излезе от рамките на министерството , спазвайки правилото осъществяването да бъде отделено от контрола.

" Управлението на Агенцията беше обещано под директния надзор на " Продължаваме промяната " - проф. Даскалов и отрасловия зам.-министър Христанов. Техните инспекции по Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " демонстрираха много нарушавания ", добави Иван Иванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР