Над 2300 са лицата, получили подробна информация от експертите на

...
Над 2300 са лицата, получили подробна информация от експертите на
Коментари Харесай

Над 2300 души се възползвали от услугите на Областния информационен център в Пловдив

Над 2300 са лицата, получили подробна информация от специалистите на Областния информативен център (ОИЦ) в Пловдив за опциите за кандидатстване по стратегиите, съфинансирани от петте европейски структурни и капиталови фондове (ЕСИФ) през 2017 година От тях близо 2000 души са участниците в 70-те мероприятия, проведени и осъществени от екипа на ОИЦ в град Пловдив и общините от района.

Повече от 300 поданици на града под тепетата и прилежащите общини са посетили офиса на ОИЦ в търсене на настоящи и идни благоприятни условия по оперативните стратегии и Програмата за развиване на селските региони. Според статистиката посредством оперативните стратегии на Европейски Съюз през 2017 година по планове в Пловдивска област са вложени над 104 млн. лв.. Общият брой на подписаните контракти е 112. Най-голям брой извоювани и финансирани планове има по Оперативна програма „ Иновации и конкурентоспособност “ – 70 на обща стойност от 61 млн. лв..

По Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ са подписани 32 контракта за БФП за над 7 млн. лева Оперативна програма „ Наука и обучение за образован напредък “ пък е финансирала 4 плана за 1,55 млн. лева, Оперативна програма „ Региони в напредък “ – 3 планови оферти за 32 млн. лева, Програмата за морско дело и риболовство – един за близо 2 млн. лева, а Оперативна програма „ Околна среда “ – два плана за под 250 000 лева Реално изплатените суми все още за Пловдивска област са 155 061 650,60 лева, настояват от Областен информативен център – Пловдив.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР