Над 230 хиляди граждани са върнати от полицаите на КПП-тата

...
Над 230 хиляди граждани са върнати от полицаите на КПП-тата
Коментари Харесай

Над 230 000 граждани са върнати на КПП-тата до изтичането на мярката

Над 230 хиляди жители са върнати от служителите на реда на КПП-тата на входовете на градовете от въвеждането им до приключването на мярката през днешния ден в среднощ. Това регистрира началникът на Охранителната полиция комисар Веселин Младенов.

22 са случаите на жестоко нарушаване, по които тече следствие. Въпреки упования натоварен трафик, придвижването по Автомагистрала " Тракия " остава умерено.

Близо 63 хиляди души са попълнили заявления, с цел да бъдат пропуснати през полицейските пунктове, до момента в който бяха годни рестриктивните мерки за влизане в градовете. Проверката им посочила, че 3750 от показалите, че отиват на работа, нямат трудови довори. 528 души измежду тях са регистрирани като безработни.

Ком. Веселин Младенов - шеф на " Охранителна полиция ": Имаме един случай в Габрово, който е по-характерен - лидер на мотоциклет, който минава без да понижи и без да спре, е изритал сътрудника с крайник и му е нанесъл междинна телесна щета. Образувано е досъдебно произвеждане, по-късно е открит и арестуван.

Глоба за излизане без маска са получили повече от 16 хиляди души. Полицаите са ревизирали 107 000 под карантина. Нарушителите са единствено 1% или 1232.

Ком. Веселин Младенов - шеф на " Охранителна полиция ": Гражданите в общи линии са спазвали наложената им карантина. 39 от досъдебните производства към този момент са завършили, като там има произнесена присъда. Преобладават пробация и санкция.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР