Над 2000 души посрещнаха лидера на ДПС Мустафа Карадайъ и

...
Над 2000 души посрещнаха лидера на ДПС Мустафа Карадайъ и
Коментари Харесай

Над 2000 души посрещнаха Мустафа Карадайъ и делегация на ДПС на тържествена вечеря-ифтар в Измир

Над 2000 души посрещнаха водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и водената от него делегация на Движението на тържествена вечеря-ифтар в град Измир, Р Турция.

В делегацията участваха зам.-председателите на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и доктор инж. Хасан Азис, който е и кмет на община Кърджали, народните представители Адлен Шевкед, Байрам Байрам, Елхан Кълков и Сезгин Мехмед, общинските кметове на Движение за права и свободи на Момчилград и Минерални бани – Илкнур Кязим и Мюмюн Искендер, Исмаил Ватансевер - представител на Движение за права и свободи за регион Егейски и ръководителят на Балгьоч-Измир Абдуррахим Нурсой.

Гости на вечерята бяха още Кямил Окяй Съндър - народен представител от Републиканската национална партия СНР в турския меджлис, зам.-областни шефове на райони и зам.-областни ръководители на партии от турския меджлис. Ифтарът бе почетен от кметовете на Борнова и Мендерес и от ръководителя на Сдружението на балканските турци в Маниса Алтан Хафъзисмаилоглу.

В началото на вечерята водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи най-сърдечните поздрави на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган.

" Много съм благополучен да бъда измежду вас. Благодаря ви за поддръжката и всеотдайната работа на миналите избори през 2021 година. Гордеем се с доверието и поддръжката, които ни давате”, съобщи Мустафа Карадайъ.

Преди 33 години след репресии от страна на тоталитарната власт бяхме принудени да се разделим с нашите близки и родственици. Бяхме прокудени от Родината си, изселихме се от страната си. Но успяхме! България реализира демокрацията с нашата помощ. Ние платихме и продължаваме да плащаме цената на тази народна власт. През годините минахме през доста тествания. Те ни направиха по-силни. Движение за права и свободи стана мощна партия, продължи Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи сподели, че светът може да се построи отначало, геополитиката може да се преструктурира отначало. Трябва да поставим всички старания за мир и народна власт. Защото единствено по този начин можем да живеем с чест и да оставим несъмнено бъдеще за нашите деца, безапелационен бе Карадайъ.

Лидерът на Движението насочи специфични благодарности на представителя на Движение за права и свободи за регион Егейски Исмаил Ватансевер и на екипа му за всеотдайната работа, както и на членовете на комисии и всички, които са дали своят вот за Движение за права и свободи. Карадайъ благодари и на Балгьоч за съдействието и оказаната поддръжка.

„ Заедно ще успеем да реализираме още доста неща. Гордеем се с вас! ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Срещнах се с другари от моето родно село Мост, разговаряхме за делниците и празниците, за заедността и общото ни предпочитание за мир и приемливост, показа след вечерята зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали доктор инж. Хасан Азис.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР