Над 200 ветерани са поканени на честването на 100-годишния юбилей

...
Над 200 ветерани са поканени на честването на 100-годишния юбилей
Коментари Харесай

Над 200 ветерани се очакват на 100-годишния юбилей на футбола в Перник

Над 200 ветерани са поканени на честването на 100-годишния празник на футбола в Перник, оповестиха от общината. Вековната годишнина ще бъде маркирана с тридневни тържества, които ще стартират на 26 юли. На идващия ден са планувани шампионати в детските школи, както и съревнование с присъединяване на почитатели, деятели и ветерани. Същия ден " жълто-черните " провеждат огромно факелно шествие, което ще премине през цялата централна градска част на Перник до Стадиона на мира. За шествието е готова специфична хореография, като проявата ще бъде записана с дрон. След това Миньор /Перник/ ще изиграе другарски дуел с Миньор /Чикаго/. Заедно с 20-те футболисти на американския отбор на родна земя от Съединени американски щати се чака да идват и над 40 почитатели.

На тържеството са поканени министърът на спорта Красен Кралев и ръководителят на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Предвидена е богата концертна стратегия на стадиона в Перник.
Иво Ангелов - международен и европейски първенец по битка от 2013 година насочи специфичен зов в обществените мрежи, канейки хората на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР