Над 200 шофьори отнесоха глоби от по 50 лева под

...
Над 200 шофьори отнесоха глоби от по 50 лева под
Коментари Харесай

Тече акция на КАТ - стотици изгоряха с по 50 лева заради мръсните си коли

Над 200 водачи отнесоха санкции от по 50 лв. под формата на хартиени фишове за мръсни регистрационни номера, написа " Телеграф ". Санкциите са били наложени от 1 януари т.г. до 16 февруари от екипи на Пътна полиция в цялата страна и не подлежат на обжалване, оповестява " Епицентър ".

``
реклама

По предписание на управлението на КАТ униформените са инструктирани да обръщат изключително внимание на табелите на транспортните средства през зимния сезон. Ако съгласно тях те са " нечетливи или закрити по какъвто и да е метод ", както е записано в Закона за придвижване по пътищата, наказването е парична глоба в размер на 50 лв.. " Кал и нечистотия по регистрационните номера на колите вършат стотици водачи недосегаеми за камерите на КАТ ", признават от Министерство на вътрешните работи. Тъй като табелите са кафяви и не се четат, стационарни мобилни и триноги устройства на Пътна полиция вършат фотоси на нарушителите, само че по-късно чиновниците във вътрешното ведомство не съумяват да схванат кои са джигитите. " Фотосите отиват в коша за отпадък ", не скриха от КАТ. Акцията на КАТ за мръсни номера ще продължи и през идващите седмици и униформените поучават водачите да карат чисти коли с четливи регистрационни табели.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 гарфилд (преди 6 секунди) Рейтинг: 1398 | Одобрение: 578 Нещо не разбирам.Кои табели са кафяви? Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР