Над 200 състезатели от 12 бургаски клуба ще се включат

...
Над 200 състезатели от 12 бургаски клуба ще се включат
Коментари Харесай

Общинският „Спортен уикенд 2023“ ще посрещне над 200 състезатели от 12 клуба

Над 200 състезатели от 12 бургаски клуба ще се включат в общинския състезателен уикенд, който ще се организира на 30 септември, събота. В Морската градина към „ Флората “ спортисти на друга възраст – от деца до мъже и дами ще показват своите умения по художествена гимнастика, джу джицу, карате, фехтовка, брейк, плажен тенис, спортни танци, американски футбол, тенис на корт и голф диск. Ще има и представители на хора с увреждания, които ще покажат силата на духа и волята със срещи по тенис на маса.

Освен демонстрации, всички клубове ще презентират своята активност. Участниците в спортния уикенд ще имат опцията да вземат подписи и се снимат за спомен с изявени бургаски спортисти, сред които някогашните национали по волейбол – капитанът на първенеца „ Нефтохимик 2010 “ Иван Станев, централният блокировач на „ Дея Спорт “ Николай Николов, двукратният международен първенец по кикбокс Атанас Божилов, някогашният треньор на младежкия народен тим по футбол Ангел Стойков, който сега е ментор на локалния „ Черноморец 1919 “, шефът на СУ “Юрий Гагарин “ Янчо Стойчев и други.

Ще се включат и от Българската бойна организация, която е единствен представител за България на най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY. На място, в Морската градина, феновете на бойните спортове и всички фенове ще могат да научат последни любопитни детайлности от уредниците за идната на 7 октомври в зала „ Арена Бургас “ церемония вечер с присъединяване на бойци от международна класа, сред които легендата Бадр Хари и бургаската супер звезда Стоян Копривленски – международен и 4 пъти европейски първенец по муай тай. Най-голямата кикбокс асоциация в света GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите. Именно Бургас е първият български град, който ще бъде хазаин на елитната бойна верига.

В продължение на 5 часа в събота, Морската градина към „ Флора Бургас “ ще се трансформира в привлекателен център за многочислените последователи на спорта. Те ще станат очевидци на атрактивни, вдигащи адреналина осъществявания и демонстрации на над 200 бургаски състезатели по разнообразни типове спорт.

ПРОГРАМА

ОБЩИНСКИ СПОРТЕН УИКЕНД 2023

10:00 ЧАСА – КЛУБ Пожарна охрана ДЖУ ДЖИЦУ „ ХИКАРИ “

10:15 – ФЕХТОВАЛЕН КЛУБ „ КОРСАР “

10:30 – ПЛАЖЕН ТЕНИС НА ПЯСЪЧНИТЕ ИГРИЩА СРЕЩУ УИНДСЪРФ УЧИЛИЩЕТО

10:35 – БРЕЙК И ХИП-ХОП КЛУБ „ БЛЯК СТАЙЛ СКУАД “

11:00 – КЛУБ Пожарна охрана ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА „ ЧЕРНОМОРЕЦ “

11:15 – КЛУБ „ ДЖАВЕЛИН “ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

11:35 – КЛУБ Пожарна охрана СПОРТНИ ТАНЦИ „ БУРГАС 75 “

11:55 – КАРАТЕ КЛУБ „ КИОКУШИН СПИРИТ “ И КЛУБ Пожарна охрана КАНГО

12:30 – КАРАТЕ КЛУБ „ ЦАНЕВ “

13:00 ЧАСА – ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИЗЯВЕНИ СПОРТИСТИ И ТРЕНЬОРИ, КАКТО И НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ГАЛА ВЕЧЕРТА НА ЕЛИТНАТА БОЙНА ВЕРИГА GLORY

13:20 – АМЕРИКАНСКИ ФУТБОЛ

13:25 – КЛУБ Пожарна охрана ТЕНИС НА КОРТ „ АВЕНЮ “ – НА АЛЕЯТА ДО „ ФЛОРАТА “

14:15 – ДЕМОНСТРАЦИЯ И ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ЕДИН ОТ НАЙ-НОВИТЕ СПОРТОВЕ – ДИСК ГОЛФ

15:15 ЧАСА – КРАЙ НА ОБЩИНСКИ СПОРТЕН УИКЕНД 2023
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР