Над 200 са продадените имоти в жилищните сгради в строеж,

...
Над 200 са продадените имоти в жилищните сгради в строеж,
Коментари Харесай

Над 200 са купените жилища в сградите, свързани с Васил Божков, които ДНСК спря

Над 200 са продадените парцели в жилищните здания в градеж, свързвани с предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, които ДНСК спря, а прокуратурата ревизира.

Срещу огромна част от жилищата в комплекса стои надпис – „ продадено “, демонстрира информация на уеб страницата на „ Нове Хоумс “.

Цените са сред 950 и 1700 евро на квадратен метър.

ДНСК стопира градеж на Божков

Сред бъдещите притежатели е Мартин Кальонски. Досега е платил на зелено 50 хиляди лв.. Разбира за откритите нарушавания от медиите.

„ Става въпрос за отстоянията сред постройките. Аз персонално се колебая, че нещо не е изпълнено по план. Не може една институция в един миг да е приела позволение, всичките бумаги да е разгледала, да е издадено позволение... “, разяснява Кальонски пред БТВ.

Други клиенти, споделиха, че не са обезпокоени от създалата се обстановка.

Строителството на комплекса до столичния бул. „ Цар Борис III “ стартира през 2019 година Разрешението издава основният проектант на София – Здравко Здравков. Той отхвърли коментар с претекста, че по случая тече инспекция. Същият отговор получихме и от ДНСК.

Към днешна дата строителните действия на обекта не престават. Според служащи обаче им е даден период до идния вторник. От фирмата-строител към този момент не разясняват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР