Над 200 млн. лева са заложени в Националния план за

...
Над 200 млн. лева са заложени в Националния план за
Коментари Харесай

Министър Стоянов: Над 200 млн. лева ще бъдат инвестирани в индустриалните зони на България

Над 200 млн. лв. са заложени в Националния проект за възобновяване и резистентност за развиване на индустриалните зони у нас.

Това заяви министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов по време на церемонията „ Кмет на годината “, проведена от Kmeta.bg.

Министър Стоянов посочи, че индустриалните и логистични паркове са резистентен инструмент за привличане на нови вложения в районите. „ Изключително значимо е страната, локалната власт и бизнеса да развиват взаимно този капацитет с цел да бъдем още по-успешни “, съобщи министърът.

Никола Стоянов връчи специфичната премия на състезанието за нововъведения в подвижността. Отличието получи Столична община за плана ИНОЕЪР, чиято цел е да бъдат създадени нови решения за подвижност и зелено напредване в столицата. „ Кмет на годината “ се провежда за 10-а поредна година и този път над 72 000 жители са дали своя глас в седемте категории на състезанието. На събитието участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на младежта и спорта Весела Лечева и др.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР