Над 200 гимнастички от 16 клуба от страната и чужбина

...
Над 200 гимнастички от 16 клуба от страната и чужбина
Коментари Харесай

Над 200 гимнастички ще участват в Кралицата на Аида в Хасково

Над 200 гимнастички от 16 клуба от страната и чужбина са декларирали присъединяване в Първи интернационален шампионат по художествена гимнастика " Кралицита на Аида " идния петък и събота в Хасково. Това заяви на конференция уредникът Яна Михайлова, президент на локалния клуб " Аида ".

" Клубовете от България са 10, а по един тим ще има от Черна гора, Босна и Херцеговина, Турция, Кипър, Испания и Русия ", посочи Михайлова. Възрастовите групи са от родените през 2013 година до дами. Надпреварата след тренировките в петък следобяд ще стартира идната събота заран с гимнастрада.

Следват ансамбловите съчетания и самостоятелните надпревари с осъществявания на всички уреди. Купи и медали са планувани за тима с най-вече участници, за трите първи места в многобоя и за соловите изпълнителки. Ще бъдат раздадени и призове за най-гъвкава и най-технична гимнастички, за фаворитка на публиката, мис Чар и мис Съдия.

" Очаквам страховит празник. Вярвам, че състезателките ще бъдат добре готови поради разгара на сезона ", сподели още Михайлова. Очаква се кметът на общината Добри Беливанов да открие шампионата в събота по обяд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР