Над 200 екипа полицаи и 270 камери ще следят за

...
Над 200 екипа полицаи и 270 камери ще следят за
Коментари Харесай

200 екипа полицаи и 270 камери ще следят за реда на 8 декември

Над 200 екипа служители на реда и 270 камери ще наблюдават за реда по време на студентския празник, оповестиха от " Пътна полиция ". Обект на инспекции няма да бъдат единствено студентите, а всички водачи ", разгласи Мария Ботева от Министерство на вътрешните работи. Тя прикани всички студенти, които ще пътуват за празника, да потеглят с добре готови за зимния сезон коли, да карат съгласно разпоредбите за придвижване и метеорологичните условия, да не сядат зад кормилото след приложимост на алкохол, както и да демонстрират приемливост на пътя. 
Oсновният акцент е пътната сигурност, съобщи зам.-директорът на ГДНП Борислав Муеров. Той добави, че ще бъде осъществена инспекция на водачите на транспортните средства за алкохол и опиати.
Проверки ще има в София и естествения парк " Витоша ", а полицията е провела организационни срещи с локалната власт из страната, с цел да се снабди с информация за провеждането на празника в хотелите, къщите за посетители и вилите.
Главен контрольор Красимира Стоядинова от " Охранителна полиция " посочи, че засилени инспекции ще има в централната градска част, в столичния Студентски град, както и в хижите в регион Витоша, като инспекциите ще продължат и до края на новогодишните празници.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР