Над 200 души, потребители в социалния дом за мъже с

...
Над 200 души, потребители в социалния дом за мъже с
Коментари Харесай

Изследват за Covid-19 над 200 души в социален дом в Твърдица

Над 200 души, консуматори в обществения дом за мъже с умствена назадничавост в, ще бъдат изследвани през днешния ден за, оповестяват от Областния спешен щаб в, представен от БНР.
До момента позитивни са 31 души от личния състав и 3-ма домуващи.
 Иван Бакалов: Покрай ковид се видя, че доста хора посрещат неприятните вести със закрити очи Иван Бакалов: Покрай ковид се видя, че доста хора посрещат неприятните вести със закрити очи
" Покрай тоя вирус се видя, че доста хора посрещат неприятните вести като дребните деца - закриват си очите да не гледат, запушват си ушите....
През последното денонощие са регистрирани 86 нови случая на Covid-19 в региона.
Вирусът в региона се популяризира дифузно. Няма централизация на огнища в един квартал или улица, оповестяват още от щаба.
Голяма част от новите случаи на инфектирани са най-вече от Сливен и Твърдица. 12 души от тях са се инфектирали в фамилна среда.
През последното денонощие е умрял пациент на 68 години, със сърдечно заболяване.
 Нови ограничавания в Сливен поради ковид Нови ограничавания в Сливен поради ковид
От през днешния ден до 30 ноември в област Сливен са в действие краткотрайни противоепидемични ограничения против ковид. Решението бе взето от Областния кр...
Към момента дейните случаи на коронавирусни инфекции в региона са 523. Диагностицираните са поданици на 48 обитаеми места в региона.
Най-много са заболелите в община Сливен - 332, от които 287 в града.
Седем нощни заведения са затворени след инспекции на полицията за съблюдаване на ограниченията. Съставени са и 12 акта в Сливен за неносене на защитни маски за лице.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР