Над 20 студенти в индийския щат Телангана сложиха край на

...
Над 20 студенти в индийския щат Телангана сложиха край на
Коментари Харесай

Грешка в компютърна програма накара 20 младежи да вземат...

Над 20 студенти в индийския щат Телангана сложиха завършек на живота си поради неприятни оценки, получени на изпити, оповестява Fox News. През февруари и март към 1 млн. души са се явили на изпити. Близо 350 000 от тях са получили неприятни оценки. 20 от тях са протегнали ръка на живота си.

По данни на The Daily Mail самоубийците са 21. Родителите на студентите подозират, че неприятните резултати се дължат на неточност в програмата, която обработва тестванията. След улични митинги, подкрепени от ред политически партии, локалните управляващи са се съгласили да ревизират всички проби с неудовлетворителни резултати. За нова инспекция са настояли и 50 000 студенти, които са събрали нужния брой точки, само че резултатът не ги е удовлетворил.

Властите приканват младежите да не правят прибързани дейности. „ Неуспехът на изпитите не значи, че животът ви е провален. Животът е драгоценен. Дори да сте един от тези, които са се провалили на изпита, пред вас ще има доста други благоприятни условия ”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР