Над 20 семейства от Пловдив от няколко дни живеят в

...
Над 20 семейства от Пловдив от няколко дни живеят в
Коментари Харесай

Смок изпълзя от блок в центъра на Пловдив

Над 20 фамилии от Пловдив от няколко дни живеят в непрекъснат боязън. Огромен смок се е заселил в процеп на жилищната постройка в центъра на града, на ул. „ Мусала” 6. Влечугото изпълзява от дупка над козирката на входната врата. Многократно хората я виждат да се демонстрира от там. Пропълзява под терасите на първия етаж, по лозата и по плочките пред блока, след което още веднъж се връща в скривалището си. Ужасени от влечугото, живеещи и работещи в постройката излизат и се прибират на прибежки.

„ Змията е дълга над метър, много дебела. Просто не дръзвам да погледна към дупката. Днес се беше посочила на половина. Спокойно може да се метне върху някого”, описа пред TrafficNews Даниела Столинова, която работи в един от офисите в кооперацията. Жената се опасява да идва на работа. И тя, и хората от прилежащите жилища не отварят прозорците. Не пускат и децата да играят на открито. Притесняват се да заминат някъде на отмора. Те даже подозират, че влечугите са повече, защото им наподобяват разнообразни.

Вчера пострадалите потърсили помощ на тел. 112. „ Екип на пожарната се отзова доста бързо и за 5 минути беше тук. Но съумяха да видят единствено опашката ѝ. Нямаше по какъв начин да я доближат. Стояха към половин час, само че тя по този начин и не се показа”, изясни Даниела Димитрова, която живее на първия етаж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР