Над 20 хил. иманяри са под постоянно наблюдение от МВР.

...
Над 20 хил. иманяри са под постоянно наблюдение от МВР.
Коментари Харесай

Над 20 хил. иманяри у нас са под постоянно наблюдение от МВР

Над 20 хиляди иманяри са под непрекъснато наблюдаване от Министерство на вътрешните работи. Това научи „ Монитор “ от източници от Национална полиция. След последната акция на Министерство на вътрешните работи, профилираната прокуратурата и ГДБОП, при която беше хванато златно богатство, единствено част от което трябвало да се изтъргува за 2 млн. евро, полицията е почнала подробно проучване на хората, занимаващи се с противозаконната активност.
„ По оперативни данни на Министерство на вътрешните работи все още интензивно настоящи иманяри, които се препитават от тази активност, са към 20-30 хиляди, които съвсем всекидневно излизат на терен. Инцидентно копаещите за имане българи, на които това не е главен приход, може да доближат 150 хиляди индивида “, обясниха пред „ Монитор “ чиновници от Криминална полиция.
Не всеки обаче от тези 150 хиляди души е професионален иманяр, който изнася културни полезности. Повечето от тях са хора, които копаят наоколо до домовете си, които се намират в богати на находки терени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР