Над 20 души, събрани в барака тип "механа", алкохол с

...
Над 20 души, събрани в барака тип "механа", алкохол с
Коментари Харесай

Корона оргията в Пловдив: Бакшиш в деколтето на 15-г. певица и алкохол от туби - ще има ли наказани ВИДЕО

Над 20 души, събрани в колиба вид "механа ", алкохол с неразбираем генезис се лее от 5-литрови туби, а млади мъже опипват и блъскат в деколтето на 15-годишна певица банкноти от 20 лв., написа

Всичко това се видя на едно "живо " 7-минутно включване в обществените мрежи. Макар то да е малко, унизителните моменти в него са доста, а даже не желаеме да си представяме какво се е случило по-късно.

Видеото е унизително, както за хората, които са се наблъскали като сърнели във въпросното помещение, по този начин и за 15-годишната надарена национална певица, а също и за цялото ни общество.

Въпросното момиче е измежду най-талантливите млади национални певици в Пловдив. Видимо от клиповете момичето не се усеща удобно от държанието на забавляващите се, а сега, в който й поставят банкноти – тя бърза да ги махне. Вина за целия фарс носят и родителите й, които би трябвало да вземат ограничения, в случай че не желаят да гледат по-често сходни клипове с нея.

Всичко това се случва на фона на затворени стотици бизнеси, които се чудят по какъв начин след месец ще свържат двата края. Същите бизнеси, които вложиха хиляди в своите обекти и направиха взаимни отстъпки, с цел да може да работят и да не се виждат сходни гледки.

Вероятно това видео демонстрира едно от стотиците събирания, които са били от този вид у нас през последните дни. Това демонстрира и образно и какъв брой безсмислени наподобяват ограниченията откъм резултат, а още повече, че даже сходен вид събития носят повече заплаха, в сравнение с заведения, работещи с понижен потенциал.

Преселно ясно за всички е, че от подобен вид купони може да тръгне огромна клъстерна болест, а неразбираемото вещество в тубите от 5 литра може да изпрати доста бързо хората от купона в болница със съществени здравословни проблеми.

Така още веднъж опираме до контрола – ще има ли осъдени? Ще се сезират ли институциите поради гротеската с гения на детето, на което е било разрешено да отиде на сходно място? Или просто ще твърдим, че имаме ограничения на хартия, с цел да се каже, че се борим с вируса? Отговорът по-скоро клони към последната алтернатива, а това е и една от аргументите доверието в институциите да бъде все по-малко.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР