Над 20 души са участвали в масовия бой, който се

...
Над 20 души са участвали в масовия бой, който се
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте ВИДЕО и СНИМКИ от масовия бой между две ромски фамилии в Бяла Слатина

Над 20 души са взели участие в всеобщия пердах, който се разигра нощес в ромската махала на Бяла Слатина, научи организация BulNews. 
Свадата е избухнала сред две семейства – Коконащи и Манчеви, разкриха очевидци на жестокото меле. Двете фамилии от години са в обтегнати връзки и това не е първият случай, в който напрежението сред тях ескалира. 
Снощи към 15 души отишли пред дома на Манчеви и нападнали двама членове на семейството. Според пострадалите, офанзивата била планувана, защото всички били въоръжени с подръчни средства, като вили, коси, тръби и дървени колове. Те се нахвърлили върху двамата мъже и почнали да ги постановат, като изпочупили и колата на единия. 
В този миг в багра се присъединили и техни близки, които скочили да ги защитят. Разразило се меле сред над 20 индивида, като всеки налагал кой където свари. 
На мястото пристигнали екипи на полицията, които съумели да разтърват биещите се. Равносметката след екшъна са няколко изпочупени в друга степен коли на участниците в свадата. Четирима души са ранени – това са двамата мъже, които били нападнати в началото, тяхна близка жена и един от другата фамилия. Единият от мъжете от Манчеви е със счупена ръка, а другият – с контузия на главата. Той е прегледан в болница, защото преди време бил опериран от мозъчен израстък. Жената пък била ударена с бокс в лицето. Членът на Коконащи, който е ранен, твърди, че е наръган с коса, само че съгласно очевидци на багра, самичък се спънал и паднал върху нея. 
От полицията във Враца оповестиха публично, че саморазправата е зародила във връзка на неуредени финансови взаимоотношения сред членовете на двете семейства. Манчеви обаче отхвърлят да дължат парии на съперниците си. Те пък са гневни, че преди години фамилията било сполетяно от покруса – техен непосредствен бил блъснат от кола и погубен, а един от другите си качил клип във фейсбук, в който се подигравал на загубата им. 
Случаят се проверява, формирано е досъдебно произвеждане, споделиха от МВР-Враца.
Вижте видео от побоя .
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР