Над 20 Dodge Chargers превземат I-24 в Нешвил

...
Беззаконието продължава.Превземанията на магистрали, точно като техните също толкова егоистични
Коментари Харесай

Беззаконието продължава.

Превземанията на магистрали, точно като техните също толкова егоистични и глупави братя, се превърнаха в опора в някои части на страната. Нешвил, който не е виждал недостиг на беззаконни лудории, отново ги вкуси на 26 август, когато над 20 шофьори на Dodge Charger решиха да превземат участък от междущатска магистрала 24 близо до Bell Road. За щастие, този път имаше последствия за действията им.

Вижте този сладък Mustang с изключително нисък пробег 2017 г. Hurst Kenne Bell R-Code за продажба тук.

Според съобщение за пресата от столичното полицейско управление в Нешвил, мускулестите автомобили Mopar се наредиха на дясното рамо на междущатската магистрала. При сигнал те започнаха да се оттеглят по пътя, като се навиха безразсъдно през трафика, за да забавят всички. Според полицията групата „почти е причинила множество сблъсъци“ по време на каскадата.

Тези превземания на магистрали, точно както превземанията на кръстовища, често се заснемат от участниците и се публикуват в социалните медии. С други думи, те са готови за онлайн внимание и дори монетизация.

Вместо успешно да затворят междущатската магистрала за известно време, за да могат егоистично да правят понички, изгаряния и други аматьорски трикове, за да се почувстват готини и мощен, полицията прекрати спирането, преди наистина да е започнало.

Един мъж беше арестуван, 29-годишният Карл Д. Джаксън, който се твърди, че е карал три мили, преди да отбие за служителите, които им бяха активирани аварийните светлини. Полицията казва, че много от Chargers, участващи в опита за поглъщане, са имали червени стикери "NGE", което според тях означава "Nash Gang Elites". служители твърдят, че са намерили няколко документа за NGE в Dodge. Сред тях бяха записи за членство и сумата на месечните вноски, които Джаксън очевидно дължи на NGE. Предполагаме, че да си част от банда е нещо като да отидеш на HOA по повече от един начин.

Изображения чрез Metropolitan Nashville Police Department, Facebook

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР