Над 20 000 посетители се изсипаха днес на фермерския пазар

...
Над 20 000 посетители се изсипаха днес на фермерския пазар
Коментари Харесай

Над 20 000 посетители се изсипаха на фермерския пазар в София


Над 20 000 гости се изсипаха през днешния ден на фермерския пазар - есен 2019 година, който се организира на ул. Оборище, зад храм-паметника "Александър Невски ". Организатори са Столична община и "Пазари ЮГ " ЕАД взаимно с "Хранкооп ".



“Всеки огромен европейски град има подобен. Това е превъзходен метод да подпомогнем работливите български производители и да ги срещнем с потребителите в огромния град. София има потребност от това”, съобщи изпълнителният шеф на "Пазари Юг " Николай Попов.

Фермерите от цялата страна са над 100, като оферират всичко за трапезата и домашно приготвени храни и питиета, които са типични за летния сезон.

Общинските съветници в София гласоподаваха неотдавна всеки месец да се провежда народен фермерски пазар на ул. "Оборище ". До края на годината се плануват още 3 фермерски фестивала като част от Културния календар на столицата. Датите са 20 октомври, 24 ноември и 15 декември, всякога в неделя, всякога от 11 до 18 ч. при започване на ул. Оборище, зад храм-паметника „ Александър Невски “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР