Над 2 000 души са изразили готовност да се включат

...
Над 2 000 души са изразили готовност да се включат
Коментари Харесай

Слави ще изпитва със знаменити българи над 2000 желаещи млади кариеристи да вземат властта

Над 2 000 души са изразили подготвеност да се включат в бъдещия план на Слави Трифонов, съобщи самият той в писмо, изпратено до медиите.

Политическата хранилка постоянно е привличала алчни за власт и пари кариеристи без кой знае какви други благоприятни условия за реализация по този начин, както медът (да не кажем нещо друго) притегля мухите. Бъдещият политически план на топ популиста Слави Трифонов не прави изключение. Вече 2 000 "образовани, качествени и морални българи " са изявили предпочитание да седнат край политическата софра. Кандидат-политиците ще бъдат препитвани от "българи, съумели на всички места по света " (очевидно гологлавият шоумен се поставя към тях).

Дали преливащият от възрожденски възторг Трифонов ще успее да разбие монопола на разроеното дясно върху "умните и красивите "? Доколкото познаваме "умните и красивите ", на тях им е все едно от чия копаня ще се хранят, стига да е цялостна. А останалите... останалите ще заплащат сметката.

Ето и самото писмо на Трифонов:

"Уважаеми сънародници, откакто обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да вземат участие в действителна смяна на политическото статукво и метода, по който избираме и направляваме политиците в България, предпочитание за присъединяване в сходно начинание до момента са изявили над 2 000 души.

А процесът не е приключил. Той продължава. Защото всеки, който има предпочитание, качества и благоприятни условия, би могъл да се включи ", се чете в позицията на Трифонов.

"Аз персонално съм учуден. Оказа се, че българи, приключили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат сполучлив бизнес на всички места по света, българи от всички университети в България, българи от целия публичен, политически, професионален и културен живот, изявяват предпочитание да вземат участие в сходен план. Това е повече от прелестно и, несъмнено, отговорно.

Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, с цел да ви представим, не може да бъде направено единствено от нас. Затова аз взех решение и се свързах с българи постигнали триумфи, безусловни триумфи, състезавайки се на терена на международната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, съумели в разнообразни аспекти и сфери на международния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние организирахме диалози с доста от тях и за наше огромно задоволство, имаме поддръжката на огромна част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде извършено от мен и от такива българи, които са съумели на всички места по света ", написа още Трифонов.

Водещият показва и тематиките, по които ще организира събеседването с определените - просперитетът на българина и просперитетът на българската нация, образованието – най-важната част за възхода на нацията, правосъдната система – главен проблем на страната.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР