Над 18 000 работници в Шарм ел Шейх, включително персоналът

...
Над 18 000 работници в Шарм ел Шейх, включително персоналът
Коментари Харесай

Над 18 000 работници в Шарм ел Шейх са получили бустерна доза ваксина срещу COVID-19 в навечерието на КОП

Над 18 000 служащи в Шарм ел Шейх, в това число личният състав на хотелите и таксиметровите водачи, са получили подсилваща доза ваксина против COVID-19 в границите на подготовката за конференцията по климата на Организацията на обединените народи (КОП 27), която ще се състои в египетския морски курорт през ноември, заяви в. " Ал Ахрам ", цитиран  от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 32216
Стъпката е част от проекта за сигурност и здраве при провеждането на форума.

Планът планува още на летището, в хотелите и в конферентните зали да се обособят места за изолираност и да работят мобилни и стационарни клиники. Международната болница в Шарм ел Шейх се приготвя за справяне с всевъзможни положения, която изискват здравна грижа. В подготвеност ще са и коли за спешна помощ, оборудвани с инсталация за интензивно лекуване. Заделени са 1,5 милиона бързи теста за COVID-19.

Наред с това Общата здравна администрация на Египет ще построи полева болница с помощта и финансирана от фармацевтичната компания " Астра Зенека ".

Около 35 000 души от целия свят са се записали за присъединяване в КОП 27, което ще я направи една от най-посещаваните конференции по климата, съгласно отчет на Египетската фондация за климат за стабилно за развиване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР