Над 170 пешеходни пътеки тип "зебра" се обновяват в момента

...
Над 170 пешеходни пътеки тип "зебра" се обновяват в момента
Коментари Харесай

Обновяват над 170 пешеходни пътеки в Кюстендилска община

Над 170 пешеходни пътеки вид "зебра " се обновяват сега в Кюстендилска община, сподели по време на днешното съвещание на Общински съвет кметът Петър Паунов. След това ще стартира подмяната и на останалата маркировка, уточни още кюстендилския кмет.

По мотив питания на съветници, Паунов сподели, че към този момент е оповестена процедура за ремонт на закритата лекоатлетическа писта на стадион "Осогово " в Кюстендил. Работи се и по създаване на ново футболно игрище с изкуствено покритие, което най-вероятно ще се случи през идната година.

По отношение на сигнали за непочистена растителност на входовете и изходите на града, както и в градските градинки, Паунов сподели, че екипите работят непрестанно, само че заради честите превалявания растителността бързо избуява. Предстои назначението на още 80 души, които ще се ангажират с чистотата на обитаемоте места.

Заради дъждовете една трета от черешовата продукция към момента не е обрана, стана ясно още по време на съвещанието.

За половин година Общинският съвет в Кюстендил е взел 158 решения, сподели ръководителят му Михаела Крумова. 143 от докладните мемоари са били импортирани от страна на кмета на общината, шест - от ръководителя на Общинския съвет и девет - от общински съветници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР