Над 170 доброволци участваха в организацията на 37-мото Европейско първенство

...
Над 170 доброволци участваха в организацията на 37-мото Европейско първенство
Коментари Харесай

Над 170 доброволци участваха в организацията на Европейското първенство по художествена гимнастика във Варна

 Над 170 доброволци участваха в организацията на 37-мото Европейско състезание по художествена гимнастика във Варна, се показва в информация, изпратена до Varna24.bg от Здравко Василев, координатор на екипа от доброволци. 

" За тях доброволстването даде неповторима опция да се допрян до звездите в този спорт и да видят отвъре организацията на това огромно събитие.

Всички действия по набирането, разпределението и ръководството им бе поверено на " Доброволци с Устрем " с основен координатор Здравко Василев.

Доброволците поеха близо 40 функции в организацията на събитието, а съгласно Илияна Раева без присъединяване и отдадеността им нямаше да може да бъде реализиран този огромен триумф.

За по-добро ръководство, доброволците бяха разпределени в екипи, свързани със съответни зони и задания.

Техни координатори бяха Георги Георгиев (Гец), Нурхан Фехим, Радослава Добрева и Красимира Ангелова.

Ролите бяха разнородни - водачи на делегации, отговорници в подготвителните зали, подготовка на залата и Двореца на културата и спорта, настаняване и ориентиране на публиката, подкрепяне на секретариата, заведенията за хранене, пресцентъра, техническия екип и други.

Въпреки комплицираната задача екипът на " Доброволци с Устрем " се оправи отлично и получи голям брой поздравления и благодарности.

Някои от тях са от най-високо равнище: д-р Фарид Гарибов - Президент на Европейската федерация по гимнастика; Лиса Уъртсман - Генерален шеф на Европейската федерация по гимнастика; Илиана Раева - Председател на БФХГ;

Росина Атанасова - Генерален секретар на БФХГ; Иван Портних - Кмет на Община Варна; Минко Христов - Директор на Двореца на културата и спорта - Варна;

други членове на организационния и техническия комитет.

" Доброволци с Устрем " благодари на формалните лица за високите оценки, на Българската федерация по художествена гимнастика за гласуваното доверие, на Кристиана Генчева за поканата и на екипа на ДКС за отдадеността и екипната работа.

Доброволци с Устрем е активност на Велоклуб Устрем, ориентирана към доброволчески начинания и щедрост.

До момента организацията е обезпечавала с доброволци Маратон Варна, Forum Innowave, Ретро церемониал, Плувен маратон Галата-Варна, Зелен маратон, Summer Salsa Fest, Ден на отворени порти в Провадия - Солницата и други събития ", се показва в информацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР