Над 17 кг марихуана откриха митнически служители в пратка с

...
Над 17 кг марихуана откриха митнически служители в пратка с
Коментари Харесай

Митнически удар: Над 17 кг марихуана в пратка с електрически табла

Над 17 кг марихуана откриха митнически чиновници в пратка с две електрически табла, изпратена от Испания за адресат в България.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30395
На 31.01.2022 година на база разбор на риска чиновници от отдел „ Борба с наркотрафика “  в Търговско дружество Митница София селектират за щателна митническа инспекция куриерска авиопратка и откриват, че съставлява две кутии, наподобяващи електрически табла.



При отваряне на таблата митническите чиновници виждат, че във вътрешността им са сложени 15 вакуумирани транспарантни пакета със зелена тревиста маса, с общо тегло 17,1 кг.

При полеви наркотест наличието на пакетите е реагирало на марихуана. За случая е известен проверяващ митнически контрольор и е формирано досъдебно произвеждане на съображение член 242, ал.2 от Наказателен кодекс под надзора на Софийска градска прокуратура.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30395  Петков към ГЕРБ: Не съм поемал ангажимент за отменянето на зеления документ Петков към ГЕРБ: Не съм поемал ангажимент за отменянето на зеления документ  Румен Радев е в самоизолация, Десислава Радева е с ковид Румен Радев е в самоизолация, Десислава Радева е с ковид  Расте броят на смъртните случаи, свързани с Коронавирус -19 в Румъния Расте броят на смъртните случаи, свързани с Коронавирус -19 в Румъния
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР