Над 160 симпатизанти от Гърмен и Гоце Делчев се срещнаха

...
Над 160 симпатизанти от Гърмен и Гоце Делчев се срещнаха
Коментари Харесай

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област се срещнаха със симпатизанти от Гърмен и Гоце Делчев

Над 160 симпатизанти от Гърмен и Гоце Делчев се срещнаха с претендентите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област. В срещата участвата регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и сътрудниците му от групата на ГЕРБ/ЕНП в европарламента Асим Адемов и Александър Йорданов.

„ Важно е да преодолеем апатията и да отидем да гласуваме. ГЕРБ-СДС би трябвало да е първа политическа мощ, тъй като ние не обещаваме неизпълнимото, не желаеме да продаваме илюзии. Ако сме първа политическа мощ и получим първия мандат, ще създадем всичко да реализираме консенсус за сформирането на постоянно държавно управление. По този метод ще бъдат решени действителните проблеми на хората ”, съобщи лидерът на листата Росен Желязков. По думите му първостепенна задача е да се овладее инфлацията, с цел да се спре покачването на цените, лихвите да не се качват. „ Последните две години живеем без постоянно държавно управление и без Народно заседание. То се събира стихийно, прави инцидентно законодателство. Политическа партия и Демократична България направиха коалиция единствено, с цел да отидат на локални избори-това е тяхната цел, а не сформиране на постоянен кабинет, с цел да се върне нормалността и стабилността в страната ни. Тези хора ни лишават бъдещето ”, акцентира Росен Желязков.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, акцентира, че през годините ГЕРБ е потвърдила, че може да се оправя с рецесии и само ГЕРБ-СДС може и в този момент да изведе страната от тежката обстановка, в която се намира. „ България сподели, че може да бъде почтена европейска страна и беше почитан сътрудник измежду европейските страни, което се дължи най-много на водачеството на Бойко Борисов. Единственият верен избор е с номер 2 на 2 април ”, безапелационен бе Андрей Новаков.

„ Когато ГЕРБ управляваше, се виждаше какво е направено с парите ни и с евросредствата, можеше да видиш и пипнеш всичко направено – учебни заведения, пътища, спортни зали. Това е смяната, а не приказки по малкия екран. От 2 години в България няма забит един пирон ”, уточни евродепутатът Александър Йорданов.

Асим Адемов акцентира, че никой към този момент няма да повярва на подправения морал на самообявилите се за „ положителните сили ”, тъй като хората са отвратени от тяхното държание. „ Атакуват ни и ни предизвикат, само че това ни прави по-близки и единни, с цел да победим безапелационно ”, акцентира Асим Адемов.

Кандидатите за народни представители на обединението приканиха на 2 април да получат поддръжка от гласоподавателите и да гласоподават с номер 2, с цел да се върне България още веднъж на верния път и още веднъж да стане просперираща страна.

*Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР