Над 160 български и чужди фирми ще представят най-новите си

...
Над 160 български и чужди фирми ще представят най-новите си
Коментари Харесай

Над 160 български и чужди фирми на Стройко

Над 160 български и непознати компании ще показват най-новите си артикули и услуги на комерсиалното ревю Стройко 2000, което стартира в сряда в НДК. Това оповестиха пред “Труд ” уредниците на профилирания конгрес за архитектура, строителство и обзавеждане. Посетителите ще мога да купят на преференциални цени артикули от целия набор в сектора – от изследване, планиране и вложение, през грубия градеж, довършителните действия и обзавеждането, до най-дребни елементи от интериора, екстериора и ландшафта.

“Цялото многообразие от изложени артикули може да се раздели на две огромни групи – предмети за последна приложимост и такива, които се влагат в процеса на строителството. Ще видите и нови артикули и технологии, доста екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството ”, прецизираха уредниците.

Стройко 2000 стартира в сряда в НДК и ще продължи до неделя. Заради ремонтите, които не престават с цялостна мощ в двореца на културата, е затворен централният вход на постройката, а главен вход на НДК е А4. Той се намира откъм булеварт “Витоша ” над Нов спектакъл – НДК сред вход А3 и Зала 42. Отворени за гости са и вход АЗ откъм паркинга, както и вход А2 откъм бул. “Фридьоф Нансен ” директно до входа на Литературен клуб “Перото ”. Входът е свободен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР