Над 1500 служители в сервизите на Volvo вече са оборудвани

...
Над 1500 служители в сервизите на Volvo вече са оборудвани
Коментари Харесай

Volvo раздаде на 1500 служители Apple Watch и iPhone

Над 1500 чиновници в сервизите на Volvo към този момент са оборудвани с нов Apple Watch и iPhone за сметка на компанията, оповестява ComputerWorld.

Шведският авто производител загърбва хартията и компютрите, и вместо тях в сервизите му към този момент ще се употребяват джаджи на Apple. 

Причината е елементарна и се крие в същността на продуктите на Apple - те са семпли, лесни за приложимост и много издръжливи.

Идеята е, че Apple Watch и iPhone ще оказват помощ на чиновниците при обслужването на клиенти, улеснявайки процеса по премахване на повреди и поддръжка на колите им. 

Работниците да вземем за пример ще получават вести за новопристигнали клиенти, както и детайлна информация за тях и автомобила им, ще имат бърз достъп до спецификациите на автомобила, и ще могат по-ефективно да възнамеряват бъдещото сервизно обслужване. 

Въпреки че тези преимущества звучат малко тривиално, от Volvo разкриват, че семплият програмен продукт е надалеч по-предпочитан от техниците и икономисва много време за тяхното образование, което досега е було 15 разнообразни компютърни системи.

Сега всички те боравят единствено с едно приложение, а резултатите към този момент са налице.

От компанията споделят, че нововъведението им води до по-доволни клиенти в 80% от случаите, 30% повече следсервизна връзка с клиентите и 40% по-нисък разход на хартия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР