Над 150 жители на село Зверино се включиха в предизборна

...
Над 150 жители на село Зверино се включиха в предизборна
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Мездра от ГЕРБ: Стоян Петров ще бъде новият кмет на с. Зверино

Над 150 поданици на село Зверино се включиха в предизборна среща, проведена от претендента за кмет на ГЕРБ на Мездра Мирослав Захариев, от претендента за кмет на Зверино – Стоян Петров и от претендентите за общински съветници на партията.

Специално за срещата в Зверино беше и регионалният координатор на ГЕРБ за Враца и министър на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.

„ Винаги съм казвала, че ние от ГЕРБ търсим работещи хора. Когато даваме доверието си на някого да бъде нашият претендент, той би трябвало да има хъс, предпочитание и упоритост да работи за хората. Така преди 4 години Враца ни повярва и избра Калин Каменов. Сега градът не желае различен кмет, тъй като Калин даде всичко от себе си за развиването на Враца – два нови завода, ремонтирани булеварди и улици, той върна духът и традициите в града. Сега е моментът да ни повярвате, както ни повярваха във Враца. Сега е моментът община Мездра да избере смяната. Аз бях впечатлена от концепциите на Мирослав Захариев, той желае в общината да има младежи, да има условия за работа и развлечения. Аз му имам вяра и съм сигурна, че той може да донесе смяната. Той е стартирал личен бизнес преди 25 години. Сигурна съм, че както е създавал десетки работни места и екипи, по същия метод ще сътвори и работещ екип за Мездра. Това е тимът, който има моята поддръжка. Ние дружно ще работим за развиването на община Мездра. Вярвам, че всички вие ще подкрепите Стоян Петров за кмет на Зверино, Мирослав Захариев за кмет на община Мездра и общинските съветници с номер 43 в бюлетините. Това е верният избор! “, съобщи регионалният координатор Петя Аврамова.

„ За мен е чест да бъда отпред на подобен тим. Аз имам вяра във всеки от тях и знам, че дружно ще работим, с цел да излезем от задънената улица, в която се намира община Мездра в този миг. На нас всички ни омръзна да поносим настоящето състояние. Затова сме тук, с цел да дадем всичко от себе си и най-сетне да променим модела на ръководство на общината. Зверино е най-голямото село в цялата община, аз съм сигурен, че нашият претендент за кмет – Стоян Петров, е човек, който може да се оправи с тази виновна задача. Нашият тим стои зад тила му, той ще бъде идващият кмет на Зверино! Очакваме вашата поддръжка на 27 октомври, с номер 43 в бюлетините. Времето за смяна настъпи! “ Това съобщи пред жителите и гостите на село Зверино претендентът за кмет на община Мездра от Политическа партия ГЕРБ, подсилен от ВМРО-БНД – Мирослав Захариев.



„ Аз считам, че на Зверино му би трябвало младеж, който да е деятелен и с доста хрумвания. Аз съм тъкмо подобен. Безумно е да имаме цех, който не работи, а хората от селото да пътуват всеки ден до работните си места. Не е обикновено, при съществуването на постройка, предопределена за кметство, ние да приспособяваме здания, които са извънредно несъответствуващи за това. Мисля, че в Зверино има много проблеми, които чакат своето решение. Нашето село е най-голямото в общината и аз желая популацията му единствено да се усилва. Зверино има капацитет да бъде още по-предпочитано място за живеене и туризъм, само че би трябвало човек отпред, който да го трансформира в такова. С поддръжката на Мирослав Захариев, министър Аврамова и претендентите за общински съветници, ще потвърдя, че имам качествата да бъда този човек. Подкрепете ни на 27 октомври с номер 43 в бюлетините! “, прикани Стоян Петров, претендент за кмет на село Зверино от Политическа партия ГЕРБ, подсилен от ВМРО-БНД.



Основите цели за Зверино, посочени от Мирослав Захариев и от Стоян Петров за идващите 4 години, са:

Подобряване на инфраструктурата

Ремонт на кметството и площада в селото

Привличане на нов вложител за някогашният цех „ Марколана “

Изграждане на легнали служители на реда

Изграждане на зони с безвъзмезден достъп до интернет

Усилено кандидатстване по Евро планове и стратегии

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР