Над 150 души от доброволните екипи на Българския червен кръст

...
Над 150 души от доброволните екипи на Българския червен кръст
Коментари Харесай

Екипи на БЧК тренират в Монтана

Над 150 души от доброволните екипи на Българския червен кръст за деяние при бедствия и рецесии вземат участие в Национално обучение, което стартира на 10 септември и ще продължи до на следващия ден, 14 септември в Монтана. Тази година то е ориентирано към произшествия с голям брой потърпевши, сподели ръководителят на образованието Ясен Сливенски.
"В рамките на учението, през днешния ден от 10:30 часа на полигона на нашите партьнори в Монтана ще има учебно-тренировъчно занимание, дружно с всички сътрудници от Единната избавителна система- пожарна сигурност и отбрана на популацията в Монтана, център за незабавна помощ, системата 112, полицията и екипите на БЧК. "
Всяка година Националното учебно-тренировъчно обучение се организира на територията на друга регионална организация на БЧК. В годината, в която Българският Червен кръст празнува своята 140-годишнина, учението съдържа разнообразни новаторски подходи и обучителни стратегии, както и практическа част за проява на добитите познания и умения. /БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР