Над 150 деца участваха в третото издание на Рисувай с

...
Над 150 деца участваха в третото издание на Рисувай с
Коментари Харесай

Над 150 деца се включиха в третото издание на рисувай с fREZ...

Над 150 деца участваха в третото издание на Рисувай с Frezco, което се провежда от Община Пазарджик, Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува и с цялостната финансовата поддръжка на Frezco. Компанията Lacrima e един от най-големите производители на висококачествени млечни артикули, а Frezco е специфичната детска серия на марката. Събитието се организира пред Младежкия дом и събра доста усмихнати и въодушевени деца, както и техните родители. 

Председателят на Младежки състезателен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова още веднъж влезе в ролята на професионален водещ. С микрофон в ръка Рени поговори с всяко дете, а те от своя страна споделиха какво са избрали да нарисуват.

На картините оживяха русалки, принцеси с корони, домашни любимци, птици, дървета и цветя, паркове, балони и сърца, както и разноцветни дъги. Част от децата избраха да нарисуват фамилиите си, други имаха забавни хрумвания като да вземем за пример човек, който провежда празненство... или пък палатки в планината.

След края на събитието всяко дете получи грамота за присъединяване от уредниците. Последваха фотоси за спомен и сигурно доста положително въодушевление след прекарания следобяд.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР