Над 15 училища от цялата страна ще споделят опита и

...
Над 15 училища от цялата страна ще споделят опита и
Коментари Харесай

Над 15 училища ще споделят опит на първия STEAM форум в София

Над 15 учебни заведения от цялата страна ще споделят опита и сполучливите си педагогичен практики на първия народен STEAM конгрес в София.

В събитието " STEAM школо под пара ", което ще се организира от 29 до 31 октомври, ще се включат 25 преподаватели и специалисти от разнообразни институции и организации в областта на образованието. Те ще показват своите сполучливи решения за одобряване на STEAM методите в образователния развой и планово основаното образование, оповестиха уредниците.

Програмата на форума включва конференция, на която ще се разискват основни въпроси за ефикасната организация, финансиране и потребление на STEAM пространствата в учебните заведения и използването на технологиите като метод за разширение капацитета на всеки възпитаник.

Специален посетител на форума е водещият международен учебен специалист Гари Стейгър, който ще организира двудневен семинар-работилница, ориентиран към стабилно възстановяване на образователната среда и нейната промяна посредством съчетаване на съвременни цифрови технологии и модерни просветителни теории. Курсът е подобаващ за учители по всички предмети и равнища на умеене и всички, които се интересуват по какъв начин да ползват проучвателен метод и по какъв начин да работят в партньорство с сътрудници от други университетски области, с цел да основат провокиращи за децата STEAM планове и провокации.

В рамките на форума, на ревюто " Докосни науката ", повече от 25 организации и компании, работещи в региона на STEAM образованието ще показват най-новите си планове, съоръжение и технологии.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР