Над 15 двубоя в стил ММА и К1 очакват феновете

...
Над 15 двубоя в стил ММА и К1 очакват феновете
Коментари Харесай

Spartacus 6 ще разтърси зала Арена Армеец

Над 15 дуела в жанр ММА и К1 чакат почитателите на 13 януари 2018 година, билетите към този момент са в продажба

Най-зрелищното събитие в ММА средите у нас, за което се приказва и в международен мащаб - Spartacus (SFC6), ще раздруса столичната зала " Арена Армеец " следващата година. Престижният шампионат се завръща стремително на 13 януари с шестото си издание, на което ще бъдат показани над 15 дуела в жанр ММА и К1.

Промоутърите от Combat Promotion към този момент пуснаха в продажба билетите за проявата, която обичайно е придружена и с неповторима шоу стратегия. Цените на пропуските са от 45 лева, 30 лева и 10 лева и могат да бъдат открити в мрежите на Eventim, Easypay и Ticketportal.

Ценителите на смесените бойни изкуства, ще имат опцията да станат очевидци, безусловно онлайн, на изключителни борби. Една от предпоставките за това са участниците от именитата холандска школа Mike's Gym. Очакват се още състезатели от Холандия, Гърция, Германия, Чечня, Англия и Румъния. Сред българите, които ще премерят бойни техники на кръга са Даниел Илиев и Владимир Генов - добре познати имена в ММА средите у нас.

Специално за събитието се чакат рефери от Bellator и UFC. Водещите също са със международен статут - американецът Mike Markham и англичанинът Jason Barret. От българска страна това ще е Павел Владимиров.

Предишното издание на шампионата - SFC 5: Unbeatable Spirit пожъна извънреден триумф при започване на месец юни тази година. Събитието се организира на столичния площад " Батенберг " и бе излъчено непосредствено по международния канал MMA TV. В резултат на постигнатото, президентът на Combat Promotion Георги Анадолов взе решението идващото издание на Spartacus да бъде в най-голямата зала у нас - " Арена Армеец ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР