Над 15 000 вече са се включили в електронната платформа

...
Над 15 000 вече са се включили в електронната платформа
Коментари Харесай

Над 15 000 се включиха в подписката срещу задължителния машинен вот

Над 15 000 към този момент са се присъединили в електронната платформа на националната подписка против наложителния машинен избор. Онлайн може да се гласоподава от петък по обед. Данните са от нощес, събота. Тоест броя е събрана в рамките единствено дневно и половина.

Отделно хиляди са се подписали във фейсбук профилите на членовете на Инициативния комитет. Техните данни занапред ще бъдат систематизирани и включени в общия лист.

От през вчерашния ден доброволци в цялата страна събират подписи и физически - върху особено направени бланки, където се попълнят трите имена, годината на раждане и рожденото място на участника. Вчера подписите си поставиха водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, кметът на Кюстендил Петър Паунов, математикът и социолог проф. Михаил Константинов.

Инициативният комитет ще даде брифинг в сряда в Българска телеграфна агенция, където ще показа краткотрайни данни от гласуването, което ще тече в рамките единствено на две седмици. След това цялостният лист с участниците ще бъде връчен на ръководителя на Народното събрание и водачите на парламентарните групи.

Може да гласувате в електронната подписка ТУК или във фейсбук-страницата на " Труд ", както и във фейсбук страниците и профилите на членовете на Инициативния комитет - в секцията за мнения. Нужни са три имена, година на раждане и рождено място.

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ: Проф. Антоанета Христова, Соня Колтуклиева, Веселина Томова, Лиляна Друмева, Петьо Блъсков, Петьо П. Блъсков, Георги Марков, Станислав Недков - Стъки, Недялко Недялков, Христо Стоянов, доктор Стоян Калоянов, Александър Урумов, Николай Бареков, Юлий Москов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР