Над 145 000 са двойките в България, които се нуждаят

...
Над 145 000 са двойките в България, които се нуждаят
Коментари Харесай

Надежда за бебе: Над 140 000 двойки в България се нуждаят от асистирана репродукция

Над 145 000 са двойките в България, които се нуждаят от асистирана репродукция , с цел да заченат дете, оповестяват от фондация " Искам бебе ", която от 2007 година подкрепя двойки с репродуктивни проблеми.

“Искам бебе ” се включва за първи път в международното придвижване #Щедрият вторник с персоналната идея на още едно българско семейство с репродуктивни проблеми. Целта на акцията “Подари Рождество в един дом ” е да събере 5 000 лева за инвитро процедура на Петя и Филип от Свиленград. Пътят им към детето за тях се оказва доста сложен. Предстои им лекуване и още веднъж опит инвитро. „ Ние имаме вяра, че ще имаме бебе – подготвени сме да се борим до дъно за тази фантазия! Обръщаме се към вас за поддръжка и разчитаме на ваша помощ, с цел да успеем! “. Това е обръщението на двойката към всички, които могат да оказват помощ.

Кампанията “Подари Рождество в един дом ” на фондация “Искам бебе ” може да бъде подкрепена онлайн 

" Искам бебе " е участник в плана „ Информиране, ангажиране, триумф “ с финансовата поддръжка на фонд „ Активни жители България " (www.activecitizensfund.bg) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Основната цел на плана е възстановяване на потенциала и устойчивостта на гражданския бранш, включително на гражданските организации.

Фондация " Искам бебе " за поредна година е подготвила обичаен календар , който в края на всяка година излиза в благотворителен тираж. Изданието за 2023 година се споделя „ Да посеем живот “ и е посветено  на разнообразието на билки, подправки и плодове, които могат да се отглеждат в домашни условия. Към всеки календар са прикрепени семена, които могат да бъдат засадени в саксия или на двора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР