Над 141 000 лева са възстановени от НАП-Добрич на 700

...
Над 141 000 лева са възстановени от НАП-Добрич на 700
Коментари Харесай

Над 141 000 лева са възстановени от НАП-Добрич на граждани за надвнесен данък

Над 141 000 лв. са възобновени от НАП-Добрич на 700 жители, които са надвнесли налог върху приходите на физически лица, през данъчната акция на отминалата година, оповестяват от локалния офис на приходната организация.

Граждани, които са употребили право на данъчно облекчение за понижена работоспособност, облекчение при непринудено обезпечаване и обезпечаване, за персонални вноски за застрахователен стаж при пенсиониране, са получили надвнесените суми. Възстановени са средства и на млади фамилии, възползвали се от данъчно облекчение, както и на данъкоплатци, създали дарения, показват от НАП-Добрич.

И през новата данъчна акция жителите могат да изискат да им бъдат възобновени недължимо платени суми за налог върху приходите, добавя Българска телеграфна агенция.

От началото на годината локалната приходна администрация е възстановила надвнесен налог на 19 жители в размер на 2225 лв.. Данъчните облекчения могат да се употребяват от данъкоплатците, в случай че нямат подлежащи на наложително осъществяване обществени отговорности, показват от НАП-Добрич и припомнят, че срокът за подаване на декларациите за облагане на приходите изтича на 5 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР