Над 140 участници, представители на едни от най-големите технологични компании

...
Над 140 участници, представители на едни от най-големите технологични компании
Коментари Харесай

Стара Загора се превръща в столица на високотехнологичния бизнес в България

Над 140 участници, представители на едни от най-големите софтуерни компании в България, ще вземат присъединяване в национална конференция „ Експанзия на промишлеността на знанието на районно равнище “, която ще се организира на 25 юни от 9.30 часа в залата на Културен център „ Стара Загора “. Форумът се провежда от Община Стара Загора взаимно с Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST). По време на него ще бъдат дискутирани факторите и ограниченията, които би трябвало да бъдат взети на локално и национално равнище за привличането на нови вложения и за основаването на нови работни места.  

Ще бъдат прегледани новите действителности в бранша, както и тематиката за пандемията като катализатор на експанзията на бизнеса на районно равнище. Присъстващите ще посочат съответни ограничения за привличане на нови вложители и за основаване на удобна бизнес среда.  
 Изграждат нова детска площадка в старозагорския квартал Кольо Ганчев Изграждат нова детска площадка в старозагорския квартал " Кольо Ганчев "
Днес беше обещано началото на построяването на нова детска площадка, стрийт фитнес и площадка за игра на тенис на масав старозагорския кв...

Участие в срещата ще вземат господин Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора, господин Илия Кръстев, ръководител на УС на AIBEST, господин Доброслав Димитров, ръководител на Българска асоциация на софтуерните компании, господин Добромир Иванов, ръководител на Българската стартъп асоциация, господин Генчо Керезов, зам.-кмет в направление „ Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване “ на Столична община, господин Стефан Стоянов, зам.-кмет „ Образование, бизнес и европейски политики “на Община Пловдив, представители на локалната и държавната власт и институции, както и огромни интернационалните и български компании и неправителствени организации.  

Конференцията ще се излъчва с безвъзмезден стрийминг онлайн https://www.youtube.com/watch?v=5_NwGPlB9E8.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР