Над 14 000 различни текстилни артикули с общо тегло около

...
Над 14 000 различни текстилни артикули с общо тегло около
Коментари Харесай

Четири тона “маркови“ дрехи задържаха на Дунав мост 2

Над 14 000 разнообразни текстилни продукти с общо тегло към 4 тона задържаха чиновници в региона на Дунав мост 2, оповестиха от Агенция “Митници “. За стоките има подозрения, че носят подправени изображения на 24 известни марки.

Стоката менте е открита в региона на граничния пункт Видин-Калафат, където е спряна за инспекция излизаща от страната товарна комбинация с непозната регистрация, ръководена от турския жител. Товарният автомобил превозвал под режим пренос групажен товар от текстилни произведения от Турция за Чехия. При щателна митническа инспекция е открито, че част от товара съставлява разнородни текстилни произведения с логото на разнообразни предпазени търговски марки.

Митническите чиновници откриват 14 162 разнообразни облекла, измежду които най-вече спортни екипи - тениски, блузи и якета от 24 разнообразни спортни и първокласни марки, за които зародили подозрения, че се транспортират в нарушаване на Регламент на Европейски Съюз № 608/2013 по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност. Стоките са арестувани. За случая подлежат на известяван представители на правопритежатели на съответните марки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР