Над 130 сурвакници и 90 рисунки от над 20 училища,

...
Над 130 сурвакници и 90 рисунки от над 20 училища,
Коментари Харесай

Над 100 награди бяха раздадени в конкурса Сурва весела година

Над 130 сурвакници и 90 рисунки от над 20 учебни заведения, институции и детски градини от Стара Загора и от Основно учебно заведение „ Цар Симеон “ във Варна са получени за обичайния конкурс „ Сурва радостна година “ на Центъра за поддръжка за личностно развиване.
По правилник сурвачките трябваше да са направени от естествени материали, да носят българската национална традиция и да отразяват уменията и сръчността на децата, както и знания за обичаите в България.
Рисунките бяха без ограничаване в жанра и материалите, а участниците са разграничени в две групи - І - ІV клас и V- VІІІ клас.
Журито, в състав Тошо Стефанов - началник на школата по живопис, Юлия Славова - на школата по приложни изкуства, и Слави Славов - на школата по дребна пластика ще даде над 100 награди на децата, присъединили се в състезанието.
Изложбата „ Коледа” на школите по живопис, дребна пластика и приложни изкуства и на наградените участници в състезанието „ Сурва радостна година “ ще бъде открита на 19 декември от 14 часа в залата на Центъра за поддръжка за личностно развиване към Община Стара Загора на ул. ”Захарий Княжески” 71.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР