Над 130 детски, юношески и младежки двойки се очаква да

...
Над 130 детски, юношески и младежки двойки се очаква да
Коментари Харесай

Утре стартира Международният турнир по спортни танци в Монтана

Над 130 детски, младежки и юношески двойки се чака да вземат присъединяване в XIII шампионат по спортни танци Montana OPEN 2018. Състезанието е част от Държавния състезателен календар на Българската федерация по спортни танци. Турнирът ще стартира с конкуренцията при най-малките в 11:30ч. на 17 март в спортна зала „ Младост “ - Монтана.
Международният шампионат е втората и публична част на събитието, която започва в 18:30ч. с предварителните кръгове. По традиция, вечерната стратегия ще стартира с къси артистични изяви отвън сферата на спортните танци. Специален музикален привет ще насочи Милена Първанова - една от гласовитите и перспективни солистки на „ Торлашки напеви “. Тя ще зарадва публиката с една от най-българските и запаметяващи се песни - „ Зайди, зайди “, с която ще бъде открит Международният шампионат по спортни танци.
Ще участва и арбитър от Монголия, който е с български генезис и член на интернационалната съдийска бригада. Като изненада уредниците са подготвили и проява на най-малките участници и посетители на шампионата. Традиционно ще гостуват и тимовете от Балканските страни. Общо 10 са страните, които ще се включват в 13-тото издание на оспорваното съревнование.
Турнирът се провежда от клуб по спортни танци „ ОГОСТА данс “ в партньорство с общините на област Монтана. Той се открива публично от кмет на една от съставните общини на област Монтана. След приветствено слово на регионалния шеф на област Монтана, достойнството ще бъде на кмета на община Вълчедръм – Иван Барзин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР